British Flag Dutch Flag

Nieuwsbrief:

Bijverdienen met thuiswerk?

Wij zoeken meisjes en dames die wat willen bij verdienen !

Wij zijn op zoek naar dames, die ons telefoonsex-team en ons sms-contact team willen versterken! Vind jij het leuk om met mannen over sex te babbelen en lekker extra bij te verdienen? Probeer het gewoon een keer, het is best leuk en je verdient gemakkelijk geld.

Met name in de nacht hebben wij veel bellers om dat wij op RTL4, RTL4, RTL 7 en RTL 8 iedere nacht programma's en spots uitzenden waarin we onze sex-bellijnen promoten! Vaak starten die programma's zo rond half 1 en tot 3 uur is het dan lekker druk !

Maar ook overdag hebben we dames nodig want we gaan steeds meer reclame maken voor onze telefoon lijnen.

Je bepaalt dus zelf wanneer en hoeveel je werkt!Telefoonlijnen

Voor de telefoonlijnen werken wij samen met Crystal Entertainment, een bedrijf dat al 25 jaar ervaring heeft en waarbij je zeker weet dat je altijd uitbetaald wordt!

Ben je minimaal 18 jaar en in het bezit zijn van een vaste telefoonaansluiting? Dan kun je VANDAAG nog bij ons aan de slag! Vul het aanmeld formulier in op www.crystalentertainment.nl of bel tussen 10.00 en 14.00 uur naar 0800-7353666.SMS contact

Voor sms werken wij samen met het bedrijf Eyetainment. Op www.eyetainment.nl tref je alle informatie aan en ook een aanmeld formulier.Ben je 45+ ? Dan zijn we op zoek naar jou :-) Wil je wat bijverdienen via telefoongesprekken met mannen?

Mannen vallen op oudere dames!

Om aan de grote vraag te voldoen zijn we nu met name op zoek naar wat oudere en meer ervaren dames om onze ondeugende mannen via de telefoon te woord te staan.

Lijkt jou dit wat? en wil je op een gemakkelijke manier wat bijverdienen op de tijden die jij wilt? Meld je aan en probeer het gewoon eens een maandje.... wie weet ! Probeer het gewoon een keer, wie weet vind je het wel leuk en het extra geld is toch altijd welkom?

Vul het aanmeld formulier in op www.crystalentertainment.nl of bel tussen 10.00 en 14.00 uur naar 0800-7353666.

Voor meer informatie kan je ook nog even kijken op http://www.crystalentertainment.nl

We hopen dat je reageert en ons team komt versterken!!

Get Adobe Flash Player